A 2017-es év évösszegző kiállításán egy új játékot hirdettünk. A kiállítás megtekintői játszhattak velünk, a játék díja az a kiállított kép volt, amely leginkább elnyerte a látogató tetszését. A játék címe ez volt:

MEGNYERHETED A NEKED LEGINKÁBB TETSZŐ FOTÓT!

Mit kellett ezért tenni?

Nem sokat. El kellett látogatni Budakalászra a Faluházba, és a Kávézóban a falakon, a földszinti folyosón a paravánokon, az emeleten szintén a falakon elhelyezett képeket (nem túl sok, csak 150 darab.  😀 ) kellett megnézni, és a legjobban tetszőt, amit szívesen látnál otthon a szobád falán, kellett kiválasztani. A kiválasztott kép szerzőjét és a kép címét egy papírra -olvashatóan!- felírni, a cédula másik oldalára a saját neved és elérhetőséged (telefon, e-mail) szintén -olvashatóan!- felírni, és a kávézóban e célra elhelyezett dobozkába beledobni. Ennyi volt a dolgod.

Nos, a játék lezárult. Eredeti terveink szerint a játék a kiállítás időtartamáig tartott, ami január 5.-től február 5.-ig tartó időszakot jelentette. Közben azonban lehetőség nyílt a kiállítást újabb egy hónappal meghosszabbítani, így a játékunk is meghosszabbodott, március 5.-ig. E nem várt, de örömteli  😀 hosszabbítás miatt, két sorsolást is tartottunk, egyet az eredetileg tervezett időpontban, február 5.-én, egy másodikat pedig a kiállításunk végén, március 5.-én. Mindkét sorsolásunkról készítettünk videó felvételt, és az első sorsolás nyerteseivel, a díjátadónkon riportot is készítettünk. Ugyanez a terv, a második sorsolás nyerteseivel is.

Az első forduló nyertesei: Szabóné Péter Ildikó, (betegség miatt nem tudta átvenni,) Biczó Kata, és Horváthné Vaizer Enikő.

Eddig az első rész videó anyagával készültünk el, alább ezt mutatjuk:

Nyereményjáték sorsolása és riport a nyertesekkel 1. forduló:





Elkészültünk a második forduló felvételeinek utómunkáival is, azok következnek alább:

A második forduló sorsolása:




…és a riport a nyertesekkel: