Évösszegző kiállítás 2019

 

Ismét eltelt egy esztendő. Ismét összegyűjtöttük az elmúlt év (2018) termésének a legjavát, és birtokba vehetjük a klubunknak egész évben – immár 14. éve! – otthont adó Faluház minden elérhető nyilvános helyét, hogy

kiállítsunk 150 darab, A3-as méretben kidolgozott fotót!

Ha a 2019. január 11-i megnyitón nem tudsz jelen lenni, akkor sajnos kimaradtál egy nagyon jó hangulatú összejövetelből, kiváló társasággal, sütivel és pezsgővel (gyermekeknek és autósoknak GYERMEKPEZSGŐVEL). Ezeken kívül a kiállítás vendégkönyvéből is hiányozni fog a bejegyzésed.

A tavaly is nagy sikert aratott nyereményjátékunkról azért még nem maradtál le, ugyanis idén megismételjük:

MEGNYERHETED A NEKED LEGINKÁBB TETSZŐ FOTÓT!

Ráadásul úgy, hogy a kép szerzője személyesen a Te számodra dedikálja azt!

Mit kell ezért tenned?

Nem sokat. El kell látogatnod Budakalászra a Faluházba, és a Kávézóban a falakon, a földszinti folyosón, a paravánokon, az emeleten szintén a falakon elhelyezett képeket (nem túl sok, csak 150 darab.) kell megnézned, és a Neked legjobban tetszőt, -amit szívesen látnál otthon a szobád falán,- kell kiválasztani. A kiválasztott kép szerzőjét és a kép címét egy papírraolvashatóan!felírod, a cédula másik oldalára a saját neved és elérhetőséged (telefon, e-mail) szintén –olvashatóan!– felírod, és a kávézóban e célra elhelyezett dobozkába beledobod. Ennyi a dolgod.

A kiállítás 2019. február 28.-ig tekinthető meg. A játék is eddig tart. A képek leszedése után, az első klubestünkön, – kamerák előtt – a dobozkát felnyitjuk és kisorsolunk három szerencsés látogatót, akik az általuk kiválasztott képet dedikálva hazavihetik! A nyerteseket az általuk megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni.

Ezért fontos, hogy olvashatóan, lehetőleg nyomtatott betűkkel írj, hogy az esetleges nyereményed meg is találjon Téged!

Játékszabályok:

  1. Mindenki csak egy képet jelölhet meg. Ha azonos néven és/vagy elérhetőségen több kép kerül megjelölésre, az egyiket véletlenszerűen kiválasztjuk, és csak az az egy vesz részt a sorsoláson!
  2. Természetesen egy családnak akár mindegyik tagja is részt vehet a játékban (nagymamától unokáig bárki).
  3. Meg lehet adni a szavazólapocskán, miért éppen ez a kép tetszett legjobban, de nem feltétele a részvételnek.
  4. A sorsolásról és a díj átadásáról videó felvétel készül. A díj átadásakor a nyertesekkel rövid riportot is tervezünk. Ennek keretében néhány kérdésre kell röviden válaszolni.
  5. A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod ezeket, és azt is, hogy az elkészült videókat a Klub saját céljaira szabadon felhasználhassa, és a honlapján, a YouTube csatornáján, a szociális médiákban (pl. facebook) valamint más módon is közzétegye. A tavalyi interjút is meg lehet tekinteni a honlapon.

( http://kalaszkamera.hu/2018/03/10/nyeremenyjatek-dijatado/ )

Ugye nem bonyolult, és nem is teljesíthetetlen! Rajta, kiállításnézésre fel, hátha Tied lesz a „szíved csücske” kép!