Évösszegző kiállítás 2020

 

Ismét eltelt egy esztendő. Ismét összegyűjtöttük az elmúlt év (2019) termésének a legjavát, és birtokba vehetjük a klubunknak egész évben (- immár 15. éve! Hurrá, jubilálunk! 🙂 ) – otthont adó Faluház minden elérhető nyilvános helyét, hogy

kiállítsunk 100 darab, A3-as méretben kidolgozott fotót!

Ha a 2020. január 15-i 17 órakor kezdődő megnyitón nem tudsz jelen lenni,

akkor sajnos kimaradtál egy nagyon jó hangulatú összejövetelből, kiváló társasággal, zenével, sütivel és pezsgővel (gyermekeknek és autósoknak GYERMEKPEZSGŐVEL).

Ezeken kívül a kiállítás vendégkönyvéből is hiányozni fog a bejegyzésed.

A tavaly és már azelőtt is nagy sikert aratott

nyereményjátékunkról azért még nem maradtál le,

ugyanis idén megismételjük, azaz folytatjuk a már hagyománnyá lett képnyerő játékunkat!:

MEGNYERHETED A NEKED LEGINKÁBB TETSZŐ FOTÓT!

Ráadásul úgy, hogy a kép szerzője személyesen a Te számodra dedikálja azt!

Mit kell ezért tenned?

Nem sokat. Csupán el kell látogatnod Budakalászra a Faluházba, és a Kávézóban a falakon, az emeleten szintén a falakon elhelyezett képeket (nem túl sok, csak ~100 darab.) kell megnézned, és a Neked legjobban tetszőt, -amit szívesen látnál otthon a szobád falán,- kell kiválasztani.

A kiválasztott kép szerzőjét és a kép címét egy papírraolvashatóan!felírod, a cédulára a saját neved és elérhetőséged is (telefon, e-mail) szintén –olvashatóan!– felírod, és a kávézóban az e célra elhelyezett dobozkába beledobod. Ennyi a dolgod.

A kiállítás 2020 február 10-ig tekinthető meg. A játék is eddig tart. A képek leszedése után, az első klubestünkön, – kamerák előtt – a dobozkát felnyitjuk és kisorsolunk három szerencsés látogatót, akik az általuk kiválasztott képet dedikálva hazavihetik! A nyerteseket az általuk megadott elérhetőségen fogjuk értesíteni.

Ezért fontos, hogy olvashatóan, lehetőleg nyomtatott betűkkel írj, hogy az esetleges nyereményed meg is találjon Téged!

Játékszabályok:

   • Mindenki csak egy képet jelölhet meg. Ha azonos néven és/vagy elérhetőségen több kép kerül megjelölésre, az egyiket véletlenszerűen kiválasztjuk, és csak az az egy vesz részt a sorsoláson!
   • Meg lehet adni a szavazólapocskán, miért éppen ez a kép tetszett legjobban, de nem feltétele a részvételnek.
   • A sorsolásról és a díj átadásáról videó felvétel készül. A díj átadásakor a nyertesekkel rövid riportot is tervezünk. Ennek keretében néhány kérdésre kell röviden válaszolni.
   • A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod ezeket, és azt is, hogy az elkészült videókat a Klub saját céljaira szabadon felhasználhassa, és a honlapján, a YouTube csatornáján, a szociális médiákban (pl. facebook) valamint más módon is közzétegye.

  Az egyik ilyen interjút meg lehet tekinteni a honlapon.

( http://kalaszkamera.hu/2018/03/10/nyeremenyjatek-dijatado/ )

Ugye nem bonyolult, és nem is teljesíthetetlen! Rajta, kiállításnézésre fel, hátha Tied lesz a „szíved csücske” kép!

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..