jl_uj_jav

Laci régóta videózik, és mostanra már komoly ismeretekre tett szert az operatőri munkában. Amatőr videósként persze mindent tud, vág, hangosít, világít, riportot készít. Kitűnő fotós is, ez meglátszik a filmjeibe illesztett fotók hangulatán, színvilágán, és kiváló kompozícióján. Mindenek előtt azonban bölcs és megbízható barát, kellemes, segítőkész társasági ember. Érdekes megfigyelni, hogy ugyanazt a témát két ember, két különböző egyéniség, egy férfi és egy nő, milyen egyezőséggel, és milyen különbözőséggel dolgozza fel! A váci kirándulásunkon Laci is, és Judit is készített filmet. Nézzük Laciét:

Egy kis nosztalgia!

Tettünk egy rövid fotósétát a Várkert Bazárban, leánykori nevén a Budai Ifjúsági Parkban. Ezen Laci sajnos nem tudott részt venni, de mások által készített régi, és saját új felvételekből válogatva kárpótolta magát, és nekünk is sok örömöt szerzett ezzel a nagyrészt “hozott anyagból” készített filmecskéjével:

Emlékszünk még a néhány évvel ezelőtti ónos eső okozta károkra az erdeinkben? Nos, aki emlékszik annak azért, aki nem, annak meg éppen azért idézzük ide Laci ez időben készült kisfilmjeit, amelyek bemutatják, hogy a természeti katasztrófa milyen gyönyörű álarcban jelentkezik! Laci munkába menet fotózott, és az ekkor született képeiből készítette szépséges videóit.

A zúzmarás Széchenyi hegy

Jégbezárva (virágok)

Jégbezárva (fák-bokrok)