Ajtai Marika klubtagunk, az énekesnők között a legjobb fotós, a fotósok közt a legjobb énekes! Ráadásul 2017 márciusában tölti be a 80. születésnapját.

Ez alkalomból a budakalászi Egészségklub, -melynek szintén tagja,- születésnapi bulit szervezett, melyen ő adott ajándékot a résztvevőknek, egy több, mint egy órás koncertet!

80 évesen előtte csak Honthy Hanna állt színpadon, egyszer elénekelte a “Beugrom a nagybőgőbe” dalt, nyolcszor visszatapsolta a nagyérdemű, óriási sikere volt, -megérdemelten!- de az mégiscsak mindössze 15-20 perc volt! Igaz, az Operettszínház nagy-színpadán.

Marika egy teljes órán át énekel, táncol, fékezhetetlenül mozog, nem csak a “színpadon,” de a közönség között is, sőt ráadást is ad! Nem mindennapi teljesítmény, -fogadjátok szeretettel.

Klubunk történetében először, (de remélem nem utoljára!) 4 kamerás zenés műsort készítettünk!  😛

3 kamera képe a műsor alatt élőben lett vágva és rögzítve, köszönet érte Bischof István barátunknak! A negyedik kamera mozgó kézi kameraként működött, Judit munkáját dicsérik a közönség közötti közeliek. Ezeket utómunka során kellett a kész anyagba illeszteni. Szuperül feldobta az egyébként nagyon szép, de e nélkül kissé statikus mozit.

Műsorának a felvételét adja a Klub ajándékul Marikának.

Operatőrök: Bischof István, Buvár Géza, Gosztola Judit, Neszveda Péter

Hangmérnök: Sütő Lajos

Képvágó: Bischof István

Videó utómunka: Neszveda Péter

A bulin a talp alá valót a ZSETON duó szolgáltatja.